REVIEWS

“Monica van Rijn is a passionate visual artist but also a convincing organiser of exhibitions, workshops and “arts tours”.”

Louis Pirenne (Cultureel Attache  City of Amsterdam, Stadsdeel Amsterdam Noord) , April 29, 2011.

“I have bought several pieces of Monica’s artwork because I like the energy it represents, the colours and the creative additional functions Monica adds to them.

I also took the Dutch Art Tour which was a unique experience for me and that I highly recommend to take with cliënts or relatives. The area we visited is a perfect hiding place for the beautiful people that work there and there asthonishing artwork.”

Brigitte Buis (Owner @ WEP, We Empower People), April 29, 2011.

“yesterday I had coffee with an artist on a guided Dutch Art Tour and today I discovered I had met a real Van Rijn”

“Als je met je personeel iets leuks wil doen,  kun je uit eten of naar de kroeg. Dat kan heel gezellig zijn,  maar zullen zij zich na verloop van tijd de avond nog herinneren als iets speciaals?

Wij hebben gekozen om met de zes mensen van Agros iets anders te doen, namelijk een bezoek aan Monica van Rijn  voor de Dutch Art Tour.

Een inspirerend bezoek bij verschillende creatieve kunstenaars die hun werk en hun werkwijze persoonlijk laten zien. Dit  geeft je  veel inspiratie en een blijvende herinnering aan de Zamenhofstraat.

Een prachtige manier om de mensen binnen je bedrijf iets speciaal te geven. Namelijk inspiratie. En na afloop nog even lekker aan de borrel in het kunstenaarscafé van Monica en Jan.

Agros kan dan ook iedereen aanbevelen om eens een kijkje  te nemen via Dutch Art Tours bij echte kunstenaars.”

 Koos Conijn (Agros), Januari 2012

“Monica is een gedreven kunstenares met een groot hart voor de mensen om haar heen. Haar Dutch Art Tour is een schoolvoorbeeld van haar filosofie dat ‘geven loont’. De DAT Tour is een cadeautje voor iedere Amsterdammer met een interesse in kunst en kunstenaars, en een verrijkende, unieke ervaring voor toeristen die Amsterdam bezoeken. Het is uniek om op deze manier kunstenaars in hun atelier te bezoeken, onder leiding van deze ‘artist out of the box’. Ik kan de DAT Tour van harte aanbevelen!”

Annemiek Louwrier (Owner @ Level Bedrijfsjuristen), April 29, 2011.